Київське "Динамо" дізналося суперника в кваліфікації Ліги чемпіонів

У штаб-квартирі УЄФА в швейцарському Ньоні відбулося жеребкування 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів-2019/20.

Спочатку ведучий жеребкування витягнув для "Динамо" кулю з "Краснодаром", але за правилами російські і українські клуби не можуть зустрічатися між собою в єврокубках. Тож суперником київського "Динамо" став бельгійський "Брюгге", передають Патріоти України.

Перший матч відбудеться в Бельгії 6 або 7 серпня. Поєдинок у відповідь пройде в столиці України 13 серпня.

"Динамо" і "Брюгге" перш між собою не зустрічалися. При цьому шляхи бельгійців перетиналися з "Шахтарем" і "Дніпром". Баланс зустрічей між "гірниками" і "Брюгге" є абсолютно рівним. Команди здобули по дві перемоги і чотири рази зіграли внічию. "Дніпро" обіграв бельгійців двічі і один раз була зафіксована нічия.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Медовий Спас, або Маковія: Церковні та народні традиції. Що не можна робити 1 серпня

четвер, 1 серпень 2024, 7:05

1 серпня за новоюоіпнським календарем українці святкують Медовий Спас, або Маковія. У цей день прийнято приходити в храм і дякувати Богові за врожай. У серпні бджолярі збирають мед, тому свято й отримало таку назву. . Цього дня починається Успенський п...

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...