Київський слідчий "випадково загубив" вилучені під час обшуку 1,2 млн грн

Розслідуванням справи займається ДБР.

Правоохоронці викрили слідчого Голосіївського Управління поліції в Києві на втраті вилучених під час обшуку на одному з підприємств 1,2 млн грн. Колишньому слідчому повідомлено про підозру у службовій недбалості, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України), повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора, передають Патріоти України.

«За даними слідства, у 2018 році працівник поліції, здійснюючи досудове розслідування у кримінальному провадженні, вилучив під час обшуку на одному з підприємств 1,2 млн грн. В порушення вимог законодавства України слідчий не забезпечив їх належне зберігання, що призвело до їх втрати», - йдеться в повідомленні.

На даний час вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Викрито поліцейського прокурорами спільно зі слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у Києві, за оперативного супроводу Київського міського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...