Китай поставлятиме в Україну 60-тонні кар'єрні самоскиди

Перший SKT90S три дні тому вже знаходився в одному з китайських портів і готувався до відправки в Україну.

В Україну будуть поставлятися китайські кар'єрні самоскиди SANY. Перша партія з 6 машин буде відправлена замовнику з Кривого Рогу, передають Патріоти України.

Згідно з публікацією на сторінці Facebook представництва SANY в Україні, перший самоскид моделі SKT90S три дні тому вже знаходився в одному з китайських портів і готувався до відправки в Україну. Вантаж повинен бути доставлений в порт Одеса.
За інформацією виробника, кар'єрні самоскиди SANY SKT90S мають масу 32 т, вантажопідйомність - 60 т, максимальну загальну масу - 90 т. На них встановлено двигун потужністю 530 к.с. Габарити вантажівки: 9100 мм, 3700 мм, 4100 мм. Місткість кузова з шапкою - до 35-40 куб. м, колісна формула - 6х4.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...