Китай відпочиває: В Індонезії виявили секретний ринок з кажанами (фото)

В Індонезії виявили ринок з дикими тваринами, схожий на той, що був у китайському місті Ухань, названим "джерелом коронавірусу".

Про це пише Daily Mail, привівши розповідь відомого в Британії підприємця та видавця Євгена Лебедєва, передають Патріоти України.

Він показав фото з ринку в місті Томохон, який називають найсекретнішим в Індонезії. Крім кажанів на ринку торгують щурами, собаками, рептиліями та іншими дикими тваринами.

"Як всі ми знаємо, цілком ймовірно, що COVID-19 пішов від кажана на ринку морепродуктів в Ухані. Скільки ще попереджень нам потрібно? Кажани є носіями всіх видів вірусів і патогенів. Є навіть повідомлення про те, що місцева влада виявила ще один штам коронавірусу у кажанів Томохону в 2018 році", – пише Лебедєв.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...