Китайнаш: Стало відомо про плани Путіна напасти на Піднебесну

Кровожерливі російські генерали не можуть «задовольнитися» планами нападу на Україну та інші країни пострадянського простору.

«Полководцям Путіна» явно мариться всесвітня катастрофа і «підкорення» довколишніх країн Азії. Такий висновок можна зробити з інформації російських ЗМІ про те, що в Генштабі РФ існує «план бліцкригу» по відношенню до східних сусідів країни. Про це пише VladTime з посиланням на «полковника ГРУ у відставці Михайла Василькевич», передають Патріоти України.
Видання зазначає, що офіцер впевнений в тому, незважаючи на свою колосальну військову міць, КНР в прямому сенсі є «колосом на глиняних ногах» - в країні надзвичайно гостро стоїть національне питання і цілий ряд регіонів сучасного Китаю активно бореться за незалежність від Пекіна.
Так, Cінцзян-Уйгурський автономний район на північному заході, Тибет, Гонконг і території навколо Тайваню в самому прямому сенсі є пороховою бочкою, для вибуху якої достатньо однієї потужної іскри. Стати цієї самої іскрою, за словами Василькевича, будуть покликані глибоко законспіровані спецпідрозділи з військовослужбовців азіатського походження, створені на території Китаю ще за часів Радянського Союзу і існуючі донині.
Вони, протягом всього 4 годин зможуть дестабілізувати обстановку в країні до безпрецедентного рівня, зануривши третину країни в хаос. Після чого потужного удару завдасть ВДВ. Наносити його, як зазначає полковник запасу, належить 45-й бригаді спецназу Повітряно-десантних військ - одному з найбільш професійних підрозділів у ЗС РФ.

«Плацдармом для наступления послужат приграничные к Китаю территории Монголии, требующей от Пекина вернуть ряд спорных земель. Расстояние от южной Монголии, до пригородов китайской столицы — немногим больше 1000 км, успешно преодолеть его с боями десантникам помогут ВКС, оперирующие из монгольского воздушного пространства. Непрофессионалу этот план, конечно, может показаться несуразным, однако, как многозначительно резюмировал Василькевич, — все гениальное просто», — зазначає видання.

І військова історія є хорошим прикладом того, що найбільш дієвими, як правило, виявлялися найпростіші плани, зазначає видання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...