Китайські робочі вирили тунель під фабрикою Apple для контрабанди деталей до iPhone

Точна дата інциденту невідома, але він підтверджується нещодавно опублікованим звітом служби безпеки Apple.

Згідно зі звітом, після витоку даних про моделі iPhone 5c в 2013 році Apple сформувала нову цільову групу під назвою «Безпека нового продукту», яка повинна була контролювати безпеку деяких з найбільш чутливих постачальників компанії в Китаї, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Один з інцидентів, виявлених командою, показав, як далеко підуть деякі, щоб вивезти деталі, — деякі фабричні робітники намагалися вирити тунель в кутку кімнати.

Цей тунель був захований за великим роботом, і співробітники сподівалися, що він надасть їм вихід, яким вони зможуть витягнути компоненти.

Наче цього не достатньо, в звіті додається, що співробітники служби безпеки Apple також виявили, що фабричні робітники намагалися заховати деталі всередині приміщень для сканування, коробок з тканинами, взуття, ременів, нижньої білизни, використаної води для швабри.

Ні для кого не секрет, що Apple досить серйозно ставиться до витоку, але з огляду на, як їх багато з’являється в останні роки, компанії явно треба попрацювати над цим аспектом серйозніше.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...