Китайський гороскоп: Чого чекати у 2021-му тим, хто народився у рік Кота

Особливі успіхи чекають на тих, хто займається інформацією та знаннями, новими напрямами в сучасних технологіях.

Для тих, хто народився у рік Кота, 2021-й стане досить успішним періодом – на противагу від минулого, з'явиться набагато більше можливостей та пропозицій. Покращуватимуться справи як в особистому житті, так і у роботі. Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка склала гороскоп для Котів на 2021 рік (1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011). За її словами, робота для представників знаку стане не просто номінальною (аби якась була), а перетвориться на джерело непоганих заробітків, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Особливі успіхи чекають на тих, хто займається інформацією та знаннями, новими напрямами в сучасних технологіях.

Утім, тарологиня зазначила, що холодну пору краще пересидіти на самоті чи принаймні контактуючи з невеликою кількістю близьких людей, десь на віддаленій і самостійній роботі і нікуди особливо не потикаючись. Ви ніби накопичуєте сили і знання. Непогано було б присвятити цей час навчанню чи вдосконаленню, підвищенню кваліфікації.

А з першими теплими променями сонця ви вже плануєте подальші дії та розпочинаєте рух уперед, хай ще не сміливий, але це буде все ж початок нового напряму. І тут для вас важливі люди, на яких ви можете спертися, тому формуйте свою команду підтримки.

Літо цілком підходить для відпочинку та вирішення особистих питань. На перший план виходять стосунки, у когось із Котів вони тільки зароджуються, у когось – відновлюються чи розвиваються, але головне, що вони є, а значить, є над чим працювати. Тут буде і флірт, і романтика, і спільний відпочинок, а у когось і весілля. Звичайно, роботи теж трохи передбачено, але вона не буде головною у цей період.

Із першими холодами ви наче згадуєте про те, що все ж потрібно працювати, на життя заробляти, і знову зосереджуєтесь на виробничих питаннях. І тут уже досягаєте певних успіхів завдяки своїй інтуїції та наполегливості, бо здатні вчасно помітити перспективи та наполягти на своєму. Тут уже і значні надходження можливі, які ви радо розділите зі своєю командою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...