"Лайно-шоу" і "тр**ну вашу маму": Грузинський співак втрапив у скандал через допис про "Євробачення"

Співак викликав шквал гнівних емоцій у європейської спільноти.

Грузинський представник на Євробаченні 2021 Торніке Кіпіані спровокував скандал у мережі своїм постом. Про це повідомляється на Facebook-сторінці Євробачення в Україні, передають Патріоти України.

Співак викликав шквал гнівних емоцій у європейської спільноти через свій допис щодо його конкурсної заявки. «Дуже сумно, що існує така реальність, коли нам доводиться використовувати це лайно-шоу Євробачення для просування пісні. Я залишу це тут, і ваше право дивитися музичний кліп чи ні, але якщо будь-хто скаже щось негативне щодо вступу - я тр**ну вашу маму. Щиро дякую усім, хто на моєму боці», - написав Кіпіані.

Таким дописом музикант супроводив свій кліп та пісню для конкурсу.

Згідно з прогнозами букмекерів щодо переможця, Грузія посідає аж 29 місце серед учасників Євробачення 2021.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...