Латвієць з поляком билися брудно і затято: Брутальний бокс півфіналу Всесвітньої боксерської суперсерії не залишив байдужими глядачів (відео)

Скандальним вийшов бій в рамках півфіналу Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) між латвійцем Майрісом Бріедісом і поляком Кшиштофом Гловацьким, що пройшов в Ризі.

У другому раунді суперники обмінялися брудними прийомами - спочатку Гловацький вдарив Бріедіса по потилиці, на що латвієць зарядив того ліктем в щелепу, передають Патріоти України.

Рефері не став дискваліфіковувати Майріса і дозволив продовжити бій. До гонгу лишалося секунд десять, і Бріедіс під оглушливі крики уболівальників пішов в агресивну атаку. У підсумку, суддя в ринзі не почув сигнал про завершення раунду, і секунд через десять Гловацький опинився в глибокому нокдауні, а незабаром після початку третього раунду - вже в нокауті.

Примітно, що за кілька годин до початку поєдинку Всесвітня боксерська рада (WBC) відмовився виставляти свій пояс. «WBC відкликала санкцію на бій Бріедіс - Гловацький. Організатори WBSS не змогли зберегти цілісність бою, вони порушили правила і положення WBC. Ми категорично виступаємо проти дискримінації і зловживання становищем з метою порушення єдності нашої інституції. WBC вивчить можливість подальшої участі у другому сезоні WBSS. Незабаром ми оголосимо про своє рішення», - повідомив президент WBC Маурісіо Сулейман в інтерв'ю Boxing Scene.

До слова, відразу ж після бою Бріедіс, даючи інтерв'ю, прямо з рингу звернувся до своєї дівчини Юлії, зробивши їй пропозицію руки і серця. Примітно, що пара вже виховує трьох синів - Рафаелса, Брендонса і Габріелса. Також у боксера є ще двоє синів від попередніх стосунків - 13-річні близнюки Річардс Даніелс і Дейвидс Крістапс, які проживають разом з матір'ю в Великобританії.

Відзначимо, що в фіналі WBSS латвієць зустрінеться з кубинцем Юньером Дортікосом (25 перемог, 22 з них - нокаутом, 1 поразка), який в своєму бою відправив у нокаут в 10-му раунді американця Ендрю Табіті (17 перемог, 13 з них - нокаутом , 1 поразка).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...