Ледь не коштувало життя: Жінка помітила дивні зміни на нігтях...

За словами Джоан, вона й уявити не могла, що зміна стану нігтів може свідчити про серйозну хворобу.

73-річна Джоан Мартіндейл звернула увагу на дивні зміни на своїх нігтях після візиту до майстра манікюру - фахівець вказав на те, що нігті дуже м'які. Після візиту до лікаря жінка була шокована - виявилося, що у неї рак легенів, передають Патріоти України з посиланням на Тhe Mirror.

За словами Джоан, вона й уявити не могла, що зміна стану нігтів може свідчити про серйозну хворобу.

Жінка помітила, що її нігті стали дуже гнучкими на початку цього року, і, незважаючи на те, що симптоми Google натякали, що це може бути ознакою хвороби серця або легенів, вона відмахнулася від неспокою. Але після візиту до майстра манікюру все ж звернулася до лікарів.

У неї діагностували плоскоклітинний рак, виконавши п'ятигодинну операцію з видалення пухлини 4 мм з легені. Джоан, яка в даний час проходить курс хіміотерапії, поділилася своєю історією, щоб підвищити обізнаність про симптом, який може допомогти в ранній діагностиці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...