Легендарна радянська актриса потрапила до реанімації прямо зі сцени

75-річній народній артистці СРСР стало погано прямо під час вистави "Стара діва" в театрі "Руська пісня".

Відома радянська і російська актриса Інна Чурикова госпіталізована в Москві в Інститут Скліфосовського. Про це повідомляє Mash на своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Улюблениця мільйонів впала зі сцени і зламала два ребра з лівого боку. У театрі було темно, й Інна Михайлівна могла оступитися. У той же час, як розповіли очевидці інциденту, у Чурікової на сцені закрутилася голова, вона не втримала рівновагу і впала вниз.

На місце викликали "швидку", і після огляду лікарів актрису відправили до лікарні.

В даний час артистка знаходиться в важкому стані в реанімації. Чуріковій вже провели операцію. Лікарі 18 липня дозволили відвідати її чоловіку та сину, повідомляє канал "360".

Нагадаємо, що в грудні 2016 року Чурікова потрапила до лікарні з переломами обох рук. Причиною травми стало невдале падіння при вході в театр – актриса спіткнулася об килимок і впала на руки.

Інна Чурікова знялася в десятках фільмів. Найбільш відомими ролями в кіно і на телебаченні є картини "Морозко", "У вогні броду немає", "Початок", "Той самий Мюнхгаузен", "Васса", "Військово-польовий роман", "Ребро Адама", "Ідіот", "В колі першому" та "Ширлі-мирлі".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...