Легендарна українська гімнастка в купальнику показала кругленький животик (фото)

Також 40-річна Лілія поділилася своїми емоціями в очікуванні появи на світ дитини.​

Знаменита спортсменка, чемпіонка світу зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва, яка незабаром знову стане мамою, розчулила мережу зворушливим фото. Вона опублікувала в Instagram знімок, на якому в чорному купальнику лежить на підлозі, показавши значний животик, передають Патріоти України.

Також 40-річна Лілія поділилася своїми емоціями в очікуванні появи на світ дитини.

«Приглашая еще одну душу войти в нашу жизнь, мы принимаем на себя священное обязательство любить и лелеять тот божественный импульс, который создал человечество», — написала під фото Лілія.Підписників розчулили такі глибокі думки зіркової матусі. «Какие красивые слова Лилечка, ты прекрасна», «красивая и нежная», «очень чувственно», — пишуть вони в коментарях під фото.Нагадаємо, Лілія Подкопаєва вагітна вдруге. Вона виховує прийомного сина Вадима та доньку Кароліну, яку народила в шлюбі з першим чоловіком Тимофієм Нагорним. Старші діти поки без захвату чекають появи на світ братика або сестрички.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...