Легендарний співак і музикант звинуватив Путіна в лицемірстві

Приводом послужило висловлювання президента Росії про людей нетрадиційної орієнтації.

сер Елтон Джон

Легендарний британський музикант сер Елтон Джон звинуватив президента Росії Володимира Путіна в лицемірстві після його висловлювань про секс-меншини. Йдеться про інтерв'ю Путіна газеті Financial Times, в якому він заявив, що в РФ ніхто нічого не має проти людей з ЛГБТ-спільноти. Музикант нагадав, що з російської версії фільму "Рокетмен" про його життя вирізали кілька сцен. Про це він написав у своєму Instagram, передають Патріоти України.

"Я категорично не згоден з вашою думкою про те, що політика мультикультуралізму і сексуальної різноманітності в нашому суспільстві застаріла. Я бачу лицемірство в ваших словах, коли ви говорите, що хочете, щоб ЛГБТ "були щасливі" і що "у нас немає проблем з цим". Проте російські дистриб'ютори піддали жорсткій цензурі мій фільм "Рокетмен", видаливши всі згадки про моє набуття справжнього щастя в 25-літніх відносинах з Девідом і вихованні двох прекрасних синів. Мені здається, що це лицемірство", - заявив Елтон Джон.
"Я пишаюся тим, що живу в тій частині світу, де уряд еволюціонував до того, щоб визнати базове право людини любити того, кого він сам захоче. Я щиро вдячний за те, що мій шлюб з Девідом став юридично можливим. Це принесло нам обом неймовірний комфорт і щастя", - підкреслив музикант.

Картина "Рокетмен" розповідає неймовірну історію перетворення сором'язливого талановитого хлопця Реджинальда Дуайта в легенду світової поп-музики Елтона Джона. Головна роль у фільмі дісталася Терону Еджертону.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...