Легко, швидко і смачно: Морква по-корейськи

Смак моркви по-корейськи відомий кожному. Він пікантний, а сама морква - яскрава і апетитна.

Легким рецептом ласощів поділилася узбецький кулінар Лілія Кім, передають Патріоти України з посиланням на Факти. Далі - мовою оригіналу:

"— Морковный салат в корейском стиле любят многие, — говорит Лилия Ким. — А приготовить его несложно и в домашних условиях.

Морковь по-корейски

Ингредиенты:
1 кг моркови
1 большая луковица
100 мл растительного масла
3−4 зубчика чеснока
1−2 ст. л. уксуса 9% или пол ч. л. 70% или 2−3 ст. л. 6%
1 ч. л молотой кинзы (кориандр)
Неполная ст. л. соли
0,5 ст. л. красного острого перца
0,5 ч. л. черного перца
1 ст. л. сахара
Морковь почистить, промыть и нашинковать на терке. Добавить соль, перемешать, немного помять руками.
Лук почистить помыть и порезать полукольцами. На разогретом масле поджарить его до золотистой корочки.
В морковку добавить перец, чеснок, уксус, молотую кинзу и сахар.
Все это дополнить маслом со сковороды (можно с луком, а можно и без него).
Тщательно все перемешать.

— При желании можно добавить зелень и любимые специи, — уточняет Лилия Ким.

И приятного аппетита!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

В Одесі вчергове намагаються підняти танкер Delfi (фото, відео)

неділя, 9 серпень 2020, 17:59

Попередні спроби завершилися невдало. Там опублікували відео, на якому помітно, як на пляжі "Дельфін" в Одесі знову намагаються підняти затонулий танкер. Нагадаємо, схожі спроби робили вже кілька разів. Однак усі вони були безуспішними.

Українська тенісистка з Рівного розказала, як їздила до Росії

неділя, 9 серпень 2020, 17:46

Катаріна Завацька проживає в Рівному. "У мене не було ніяких проблем, хіба після матчу надсилали якісь смс-ки: "Чому ти сюди приїхала?" - або щось таке. Я на таке не звертаю увагу, на корті і мені аплодували, і суперниці. Намагаюся не звертати на це ув...