Легко, швидко і смачно: Морква по-корейськи

Смак моркви по-корейськи відомий кожному. Він пікантний, а сама морква - яскрава і апетитна.

Легким рецептом ласощів поділилася узбецький кулінар Лілія Кім, передають Патріоти України з посиланням на Факти. Далі - мовою оригіналу:

"— Морковный салат в корейском стиле любят многие, — говорит Лилия Ким. — А приготовить его несложно и в домашних условиях.

Морковь по-корейски

Ингредиенты:
1 кг моркови
1 большая луковица
100 мл растительного масла
3−4 зубчика чеснока
1−2 ст. л. уксуса 9% или пол ч. л. 70% или 2−3 ст. л. 6%
1 ч. л молотой кинзы (кориандр)
Неполная ст. л. соли
0,5 ст. л. красного острого перца
0,5 ч. л. черного перца
1 ст. л. сахара
Морковь почистить, промыть и нашинковать на терке. Добавить соль, перемешать, немного помять руками.
Лук почистить помыть и порезать полукольцами. На разогретом масле поджарить его до золотистой корочки.
В морковку добавить перец, чеснок, уксус, молотую кинзу и сахар.
Все это дополнить маслом со сковороды (можно с луком, а можно и без него).
Тщательно все перемешать.

— При желании можно добавить зелень и любимые специи, — уточняет Лилия Ким.

И приятного аппетита!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

неділя, 14 вересень 2025, 0:07

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

субота, 7 червень 2025, 23:10

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...