"Ленин завещал делиться": На Росії хочуть запровадити податок на виїзд за кордон

У Росії придумали новий спосіб, як наживатися на громадянах.

Виїзд з Росії може стати платним. З такою дивною ініціативою виступила асоціація підприємців на чолі з Рахманом Янсуковим, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Суть пропозиції, яка вже направлена до Держдуми, Совфеду і Ростуризму, полягає в тому, що кожен росіянин і іноземець, який захоче виїхати з країни, повинен буде заплатити виїзний податок в 500 руб, який будуть збирати по факту перетину кордону. Таким чином, на думку бізнесменів і деяких чиновників, у РФ буде розвиватися внутрішній туризм.

"Ми вважаємо, що якщо введемо податок на виїзд, це поповнить бюджет нашої країни, ці гроші можна відправити для розвитку внутрішнього туризму, щоб наші громадяни відпочивали саме у Росії. 500 руб - це не така велика сума, особливо для тих, хто вирішив відпочити за кордоном. Ми порахували, що на цьому можна заробити 35 млрд руб в рік, що дуже сильно допоможе в розвитку внутрішнього туризму в Росії", - сказав Янсуков.

У той же час експерти вважають, що для чималої кількості росіян "навіть 500 рублів - сума пристойна, її збирають весь рік на поїздку за кордон або до родичів". Таким чином, багато хто не зможе виїхати з країни, щоб "побачити світ".

Крім того, на думку фахівців, такий податок - це лише "зайве неврахування для чиновників, яке дуже зручно "пиляти", несильно за нього звітуючи".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...