"Леопарди" на кордоні з Закарпаттям: Угорщина посилює армію німецькими танками

Угорщина обрала Leopard 2A7+.

Rheinmetall отримав контракт у 300 млн. євро на виробництво комплектуючих для 44 бойових танків Leopard 2A7+ та 24 самохідних гаубиць Panzerhaubitze (PzH) 2000 для Угорщини, передають Патріоти України з посиланням на пресреліз німецької компанії від 30 вересня.

Rheinmetall постачатиме Kraus-Maffei Wegmann основне озброєння та системи управління вогнем для «Леопардів», а також основне озброєння, системи управління вогнем та шасі для САУ PzH 2000. Угода також включає виробництво та постачання 13 логістичних вантажних автомобілів HX і TGS. Поставки планується розпочати у 2021 році, а завершення очікується в 2025 році, йдеться у пресрелізі.

Нагадаємо, що Kraus-Maffei Wegmann (KMW) отримав угорський контракт у грудні 2018 року, який на той момент оцінювався у 500 мільйонів євро.

Контракт також включає 12 б/к Leopard 2A4, які будуть використовуватися для навчальних цілей.

Угорщина стане 19-м користувачем танків Leopard 2 і восьмої країною-оператором PzH2000.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...