Летіла вниз, чіпляючись за стіни: Дівчинка дивом вижила, впавши з даху 9-поверхівки

Під час нічного променаду дівчина провалилася в нішу між двома будинками, цегляним і панельним.

Ввечері, 7 серпня, в Тюмені (Росія) 15-річна дівчинка провалилася між будинками, рятувальникам, що прибули на місце, довелося розбирати цегляну кладку стіни, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

За словами начальника пошуково-рятувального загону ТОСЕР Євгена Булкіна, рятувальники розділилися на дві групи. "Одна з допомогою альпіністського спорядження спустилася з даху, щоб доставити дівчинці обладнання з повітрям. Друга в цей час розбирала цегляну кладку стіни", - сказав він.

Коли рятувальники дісталися до дівчинки, вона виявилася живою і її відразу ж передали медикам, додав він.

Місцеві жителі кажуть, що школярка була в компанії підлітків, які роблять небезпечні трюки на дахах будівель і споруд.

Про подію розповіла Юлія К, яка назвала себе подругою потерпілої дівчини, за її словами, юна тюменка потрапила в компанію "не з кращих". Хлопці заздалегідь готувалися до прогулянки по даху і зламали замок на дверях. Під час такого нічного променаду дівчина і провалилася в нішу між двома будинками цегляним і панельним.

З'ясувалося, що дівчина на даху наступила на профнастил, який прикривав "колодязь" між будинками, проте така опора не витримала підлітка, проломившись під нею.

"Летіла дев'ять поверхів, чіпляючись за стіни, виявилася жива. Діставали її довго, більше двох годин, - розповіла подруга, - у неї перелом щиколотки, щелепи і крижів".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...