Лежав і вив під ліжком​: ​Улюблений актор Путіна потрапив до психлікарні

Подробиці чергового інциденту з Паніним стали відомі тільки зараз. Хоча сама історія сталася давно.

Олексій Панін

За словами Олексія Паніна, все сталося через його екс-дружину Людмилу Григор'єву. Саме після розлучення з нею він загримів у психлікарню, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Панін зізнався, що дуже любив Григор'єву, розставання для нього виявилося ударом. Наслідки розриву з жінкою один з найбільш епатажних представників російського кіно і шоу-бізнесу вже переживав в психіатричній клініці. "Страшно навіть згадувати, як я жив в ті роки і що зі мною відбувалося, хоча це важко було назвати життям. Череда нескінченних днів і ночей, що злилися в одну суцільну чорноту. Іноді я відкривав очі і розумів, що лежу під ліжком і вию. Вию і кличу Люсю. Приблизно в один з таких днів мене відвезли до психлікарні", - розповів Панін.Актор додав, що Григор'єва була для нього не просто цілим світом, він навіть не уявляв, як зможе без неї. Тривалий час знадобився артисту щоб нарешті усвідомити, що цієї жінки в його житті більше немає, і не буде.

З роками біль втрати вщухла. Але з'ясувалося, що Григор'єва офіційно все ще є його дружиною, оскільки не дивлячись на давній розрив відносин, пара так і не оформила розлучення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...