Лежав у загальній палаті: У росіянина із Москви виявили коронавірус після повернення з Італії

Пацієнта ізолювали тільки після того, як хвороба підтвердилася.

Давид Беров

У росіянина, який повернувся в Москву з Італії, виявили коронавірус. Кілька росЗМІ повідомили, що чоловіка звати Давид Беров, його госпіталізували при перших симптомах захворювання, але лежав він у загальній палаті. Пацієнта ізолювали тільки після того, як хвороба підтвердилася, передають Патріоти України з посиланням на телеканал "Дождь".

2 березня в оперативному штабі з боротьби з коронавірусів оголосили, що коронавірус виявлений у росіянина, який прилетів до Росії з Італії. У повідомленні йдеться, що з 23 по 27 лютого він жив у приватному будинку в Підмосков'ї, після чого звернувся в поліклініку з симптомами ГРВІ, звідки його госпіталізували в інфекційну лікарню. Його стан оцінюють як задовільний, хвороба протікає в легкій формі.

Імовірно чоловіка звуть Давид Беров, йому 29 років і він працює в Російському футбольному союзі. 1 березня Baza і «МБХ медіа» повідомили, що лікарі Інфекційної клінічної лікарні Москви №1 виявили коронавірус у росіянина, який прилетів в столицю з Мілана. За даними Baza, його поклали в загальну палату.

Госпіталізовано 24 людини, які контактували з чоловіком, ще 83 перебувають на карантині, повідомив мер Сергій Собянін.

Пацієнт лікарні розповів, що в палаті було шість чоловік. За його словами, вони могли вільно переміщатися, пізніше Берова і ще трьох людей перевели в окремі бокси. Коли діагноз підтвердився, головний лікар нібито попросив пацієнтів сказати комісії, що він спочатку лежав в окремому боксі.

«Чоловік вільно пересувався по лікарні, ходив у туалет, контактував з іншими пацієнтами. А зараз приїхали вже силовики і люди вище, тому головлікар попросив його сказати, що він нібито весь час знаходився в окремій палаті», - сказало джерело «МБХ медіа». У всіх сусідів Берова по палаті взяли повторні аналізи.

Пізніше сам Беров повідомив, що діагноз не підтвердився.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...