Лікарі навіть рани не промили..: У Херсоні банда неадекватів побила чоловіка через цигарки

Випадок стався 26 квітня 2020 року, близько 3 години ночі.

У Херсоні стає все небезпечніше з кожним днем. Раніше повідомлялося про групу грабіжників жорстоко побили городян в мікрорайоні Острів. Схожий випадок стався і з іншим херсонцем, який розповів журналістам про те, як був жорстоко побитий групою невідомих молодиків, передають Патріоти України з посиланням на Типичный Херсон.

Випадок стався 26 квітня 2020 року, близько 3 години ночі в мікрорайоні ХБК поблизу пологового будинку, де до нашого читача підійшов хлопець і попросив у нього сигарету. Отримавши одну, незнайомець зажадав віддати йому всю пачку, а після відмови, на чоловіка хтось напав ззаду. Повернувшись херсонець виявив ще 4 хлопців, які були налаштовані агресивно і почали бити його вп'ятьох.

Після того як чоловік опинився на землі, він, ймовірно отримавши удар по голові, знепритомнів і прокинувся вже, коли на місце прибула швидка, яку, по всій видимості, викликали перехожі. Слід зазначити, що крім злощасної пачки сигарет у чоловіка нічого не взяли.

Прибула на виклик швидка оглянула постраждалого, після чого було прийнято рішення про його госпіталізацію в ХОБКЛ. Вже на місці, яке постраждало запропонували госпіталізацію, від якої він, будучи в спутанном свідомості, відмовився.

"Мені сказали, що раз я відмовився, то мені слід піти інакше їх будуть лаяти через те, що я сиджу в холі на стільчику. Рани мені не обробили, пити не дали, аргументуючи це тим, що у мене може бути струс і вода викличе блювоту. При цьому ніякого обстеження на предмет струсу не проводилося. Мені навіть зарядку ніхто позичити не зміг, так як телефон був розряджений і я хотів повідомити дружині про те, що трапилося. Тільки після того, як я пригостив медсестер солодощами (які в той вечір купував дітям), мені дали телефон щоб повідомити дружині де я. я Абрау номер, а медсестра в трубку повідомила: «заберіть з обласною». Розгубившись дружина навіть не запитала, але і вона не сказала, з якого відділення ", - розповідає чоловік.

На наступний день, після обстеження вже за місцем прописки, в лікарні Дніпровського району, у чоловіка був виявлений перелом носа, численні удари ребер і гематоми. Сьогодні стало відомо, що з приймального відділення згаданої лікарні про факт нападу і повідомили в поліцію.

На даний момент потерпілий дає свідчення про те, що трапилося.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...