Лікарі не змогли пояснити "чудо": Чоловік раптом ожив через 20 хвилин після смерті

Інцидент стався з жителем Британських островів 10 років тому, але тільки зараз він вирішив поділитися своєю історією з громадськістю.

В Англії житель на ім'я Глостер Жоао Араужо, який працює листоношею ожив через 20 хвилин після того, як лікарі констатували його смерть, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

Чоловік вів автомобіль, коли раптово втратив свідомість. Дружині, яка перебувала на пасажирському сидінні вдалося уникнути ДТП і викликати "швидку".

Лікарі діагностували у 38-річного Араужо зупинку серця і доставили в лікарню. Після шестигодинної боротьби за життя пацієнта, медики діагностували смерть і повідомили про трагедію його дружині і дітям.

Через 21 хвилину після "смерті" чоловік прийшов до тями. Лікарі підтвердили, що у чоловіка немає пошкоджень серця, мозку або тіла і не змогли пояснити "чудо". Сам Араужо називає себе чудо-людиною і "цінує кожен прожитий день".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...