Лікарі нічого вже вдіяти не можуть: Заворотнюк вмирає. У лікарню терміново приїхали родичі

Рак мозку 4 ступеня майже блискавично вбиває Анастасію Заворотнюк. Лікування не допомагає, і у неї почався набряк мозку, а родичі готуються до гіршого.

Анастасія Заворотнюк

Настя Заворотнюк у вкрай важкому стані перебуває в реанімації. Лікарі мали намір робити операцію через набряк мозку, але відмовилися від інтенсивного лікування, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

У суботу ввечері до Анастасії Заворотнюк прибутку її родичі. До Насті приїхала мати, а її чоловік Костянтин Чернишов не відходить від неї вже багато днів - він навіть пішов заради неї зі своєї роботи - трупа, як раз виступає з концертами в Туреччині та сусідніх країнах.

Настю вже ввели в медикаментозну кому.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...