Лікарі запевняли, що він ніколи не піде: Відео перших кроків п'ятирічного хлопчика зворушило мережу

Хлопчик страждає мозжечковою атрофією.

У соцмережі Twitter набрало вже близько восьми мільйонів переглядів зворушливе відео, опубліковане 14 червня, передають Патріоти України.

П'ятирічний хлопчик Камден Брукс Хенсон з міста Вудсток (американський штат Джорджія) страждає мозжечковою атрофією. Це захворювання зачіпає відділ мозку, що контролює координацію, рівновагу і мова. З півторарічного віку Камден проходить курси фізіотерапії. Лікарі сказали його батькам, що він ніколи не зможе ходити.

Однак дитина і його сім'я не здавалися. І ось мати Камдена Менді Хансен виклала відео, в якому її син робить перші самостійні кроки. За її словами, раніше він намагався ходити, але падав після першого ж кроку. «Це неймовірний момент», - наводить слова Менді видання The Mirror.
Сім'я Хенсон тепер отримує поздоровлення і слова підтримки з усіх кінців світу.
Точна причина хвороби дитини невідома. Але дослідження показали, що вона прогресує. «Невідомість дуже лякає, тому що ми не впевнені в прогнозах і в тому, що принесе нам майбутнє», - каже американка. За словами Менді, її син - «дуже щасливий хлопчик», який любить «смішити людей».
Він відвідував спеціальні підготовчі курси для малят (через пандемію коронавіруса вони тепер проходять онлайн), і отримав там нагороду «Найбільше серце» - тому, що завжди дуже добрий і ласкавий по відношенню до вчителів і однолітків. Восени хлопчика планують віддати в дитячий сад. Батьки сподіваються, що на той час він зможе пересуватися по приміщенню за допомогою одного або двох милиць.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...