"Ліків немає, нічого немає...": Путін розповів про смерть друга в Латвії від COVID-19

За інформацією латвійських ЗМІ, ідеться про колишнього голову представництва "Газпрому" в Латвії, 71-річного Євгена Ролдугіна, який помер восени минулого року.

Президент Росії Володимир Путін 26 березня під час засідання наглядової ради організації "Росія – країна можливостей" розповів про те, що в Латвії від коронавірусу помер його "дуже гарний знайомий". Інформацію про це опубліковано на сайті Кремля, передають Патріоти України.

"Мій колишній колега жив у Латвії практично все життя. Захворів на COVID-19, і з'ясували, що в головному латвійському інфекційному центрі МРТ навіть немає, тільки старий рентген, який не може показати реально рівень ураження легень. Ліків немає, нічого немає", – зазначив Путін.

За його словами, чоловіка намагалися вивезти до Москви. "Зробили все, щоб вивезти його, – не вдалося. Людина померла. Ось це рівень організації, зокрема охорони здоров'я", – сказав глава Кремля.

Видання Delfi 15 листопада 2020 року писало, що по Ролдугіна з Росії скерували летючий госпіталь МНС, обладнаний на базі лайнера Sukhoi Superjet. Літак використовують для порятунку людей, постраждалих під час катастроф. "Літак прибув, щоб доправити Ролдугіна в Росію, однак було вже пізно", – зазначили журналісти.

Ролдугін обіймав посаду голови представництва ПАТ "Газпром" у Ризі до грудня 2018 року. Євген – старший брат віолончеліста Сергія Ролдугіна, близького друга Путіна, підкреслило видання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...