"Лікуємо Шизарія": Під Офісом президента і на Майдані в столиці розгорнулися гучні акції протесту (фото, відео)

До місця подій стягнули поліцейських і Національну гвардію.

Протести у центрі КиєваВ урядовому кварталі на вулиці Банковій у Києві 17 червня розгорнули протестний мітинг проти партії Шарія. Зі свого боку його прихильники провели свою контракцію на Майдані, передають Патріоти України.

До місця подій стягнули поліцейських і Національну гвардію. Правоохоронці зазначають, що учасники мають різні політичні уподобання, а тому між ними не виключені конфлікти.

Під воротами Офісу президента помічені представники "Демократична сокира" і "Рух ветеранів України", які раніше анонсували акцію "Київ не для Шарія".

Люди стоять у білих халатах і з табличками про "психіатричну допомогу", у такий спосіб висловлюючи намір надати таку людям із іншими політичними поглядами, повідомляє Telegram-канал "Страни".

Мітингувальники скандували "Вово, виходь", закликаючи вийти до них президента. Однак поліція до самої будівлі ОП нікого не підпустила, оточивши учасників акції.

Зі свого боку щонайменше дві сотні прихильників Шарія, як той просив їх напередодні, принесли на мітинг на Майдані "дозволені законом засоби самозахисту". Як підкреслює "УП", половина протестувальників – у формі муніципальної варти та "Правого сектору".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...