Лісових охоронців судитимуть за ... незаконні рубки лісу

Встановлено, що протягом 2018-2020 років вказані працівники лісової охорони на ввірених їм ділянках допустили проведення незаконних рубок без дозвільних документів, тобто з порушенням вимог природоохоронного законодавства.

Закарпатська обласна прокуратура продовжує системну роботу щодо виявлення та викриття злочинів у сфері охорони лісових ресурсів. Так, прокурорами скеровано до суду обвинувальний акт стосовно трьох посадовців ДП «Ясінянське ЛМГ». Про це повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури, передають Патріоти України.

Встановлено, що протягом 2018-2020 років вказані працівники лісової охорони на ввірених їм ділянках допустили проведення незаконних рубок без дозвільних документів, тобто з порушенням вимог природоохоронного законодавства. За вказаний період без лісорубних квитків зрубано 712 дерев. Експертизою встановлено, що державі такими діями завдано збитки на суму майже 7 млн грн.

Факти здійснення незаконних рубок у травні поточного року виявлено співробітниками УСБУ в Закарпатській області.

Працівники підприємства обвинувачуються у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

Досудове розслідування здійснювали слідчі ТУ ДБР, розташованого у м. Львові під процесуальним керівництвом Закарпатської обласної прокуратури.

Наразі обвинувальний акт направлено для розгляду до Рахівського районного суду.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...