Літо - воно таке..: Зіркова українська співачка похизувалася... пружними сідницями (відео)

NK є прихильницею пікантних публікацій. Вона, не соромлячись, оголює своє тіло перед понад 5-мільйонною аудиторією підписників.

Популярна українська співачка Настя Каменських після декількох місяців перебування на самоізоляції все-таки наважилася на мандрівку за кордон. Артистка вирушила до Туреччини на гастролі, проте вже встигла насолодитися відпочинком на узбережжі Середземного моря. Не забула похизуватися стрункою фігурою у відвертих купальниках. В Анталії зірка поселилася у розкішному готелі. Там вона знімає сексуальні ролики, якими заводить мережу. Переглянути гарячі відео можна на особистій інстаграм-сторінці знаменитості, передають Патріоти України.

NK є прихильницею пікантних публікацій. Вона, не соромлячись, оголює своє тіло перед понад 5-мільйонною аудиторією підписників. Оскільки за її акаунтом стежать не лише українські, а й іноземні користувачі, то еротичні дописи сприяють залученню нових фоловерів.

Чергове спекотне відео Настя зняла у фешенебельній ванній кімнаті. Вона постала перед камерою у відвертому бікіні, верх якого підкреслив пишні груди, а низ зробив акцент на стрункій талії та пружних сідницях. У такому вбранні зірка сексуально рухається під новий трек гурту Mozgi Chica Bamboni.

"Я буваю різною. Але сьогодні я Сhica bamboni, а яка chica ти?" - написала в публікації NK.

Навіть на відпочинку та гастролях знаменитість не забуває про заняття спортом та вдосконалення свого тіла. Кожен день вона розпочинає з ранкової пробіжки. Також не нехтує харчуванням і споживає лише здорову їжу. У цій публікації співачка вкотре продемонструвала розкішну струнку фігуру.

Шанувальники не залишили без уваги запальні танці Каменських та висловили компліменти щодо її форм: "Справжня секс-бомба!", "Розкішне тіло", "Прекрасна!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...