Літо 2020: У скільки обійдеться відпочинок дитини у таборі на березі Азовського моря

Із розваг дітей очікує купання в морі, спортивні ігри, конкурси, дискотеки, перегляди фільмів і різноманітні гуртки за інтересами.

Херсонська та Запорізька області можуть запропонувати варіанти дитячого оздоровлення практично на будь-який гаманець, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

У Скадовську вартість путівки може варіюватися від 10-11 тис. до 16-17 тис. гривень, залежно від строків і умов перебування дитини. "Середня" путівка передбачає перебування протягом 10-14 днів. У кімнатах розміщуються, як правило, по 3-6 осіб. У деяких випадках по 2-3 людини. Передбачається п'ятиразове харчування, в тому числі, за системою "шведський стіл".

Із розваг дітей очікує купання в морі, спортивні ігри, конкурси, дискотеки, перегляди фільмів і різноманітні гуртки за інтересами. Деякі заклади мають у своєму розпорядженні власні басейни і навіть міні-аквапарки.

Дитячий відпочинок у Стрілковому або Генічеській Гірці обійдеться дешевше - близько 7-9 тис. гривень за зміну, але умови і розважальна програма будуть простіше, ніж у Скадовську.

У Бердянську вартість дитячого відпочинку цього сезону коливається в межах 5-13 тис. гривень. Найдорожчі варіанти припускають проживання в комфортних номерах (4-6 дітей) з усіма зручностями в безпосередній близькості від моря. Передбачається збалансоване п'ятиразове харчування, професійне медичне обслуговування. Умовно "дорогі" дитячі табори, крім купання в морі і спортивних ігор, можуть запропонувати різні гуртки за інтересами (вивчення іноземної мови, танці, вокал і малювання) і різноманітні квести.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...