Літо прийшло: Українці потяглися до моря (відео)

З 6 червня в Україні настало довгоочікуване літо, стовпчики термометрів показали близько +30 градусів і літня пора вступила у свою законну силу.

Люди після ослаблення карантину намагаються планувати свої поїздки на місцеві українські курорти. Не втрачає своєї популярності багато років курортна Кирилівка. З настанням літа туди вже потягнулися туристи. У Кирилівці відпочиваючі почали приїжджати на бази відпочинку і приватні пансіонати, заробили продуктовий і товарний ринки, передають Патріоти України з посиланням на РІА Мелітополь.

Повідомляється, що особливо багато відпочиваючих було на Федотовій косі, де власники баз відпочинку розставляли шезлонги на відстані близько двох метрів, дотримуючись санітарних норм.

До моря почали їхати жителі Полтави, Харкова, Дніпра. На відміну від попередніх років, коли центральний пляж забитий відпочиваючими, в цьому році, їх не так багато. Але це поки що.

Якщо судити по веб-камерам, розміщеним у Кирилівці, то зараз там людей не так вже й багато. На косі заробили торгові точки, чебуречні і навіть атракціони.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...