"Люблять у нас усіляке розчленування": Заява міністра культури РФ про вченого-вбивцю підірвала мережу

Міністр культури РФ Володимир Мединський на Петербурзькому культурному форумі заступився за професора-вбивцю 63-річного Олега Соколова, який вбив та розчленував свою молоду коханку.
Міністр культури РФ Володимир Мединський

"Раніше усі поголовно запитували мене про Джокера (вбивця-психопат, герой одноіменної кінострічки, яка вийшла в прокат цієї осені - ред.), а зараз - про Соколова. Якщо вам подобається Джокер, то чим гірше Соколов? Люблять у нас усіляке розчленування", - сказав міністр культури, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Слова політика викликали хвилю обурення у соцмережах. Користувачі зазначають, що фільм "Джокер" знятий за коміксами. А от вчинок історика, який жорстоко вбив молоду дівчину, набагато страшніший. Ще гірше, на їх думку, що Олег Соколов зараз має купу прихильників, які готові виправдати його страшний вчинок. Не спиняє їх навіть те, що під час історичної реконструкції у Франції історик вбив коня, часто з'являвся на публіці нетверезим і поводився агресивно.

"Який міністр культури, така і країна"

"Дно у цієї країни міцне. Скільки не пробивай, а воно все рівно на місці", - коментують слова Мединського користувачі соцмереж.

Нагадаємо, що Олега Соколова затримали вранці в суботу, 9 листопада. Чоловік привернув увагу поліцейських після того, як пірнув у річку Мойка, щоб втопити пакет з відрізаними руками вбитої 24-річної аспірантки Анастасії Єщенко. Соколов перебував в неадекватному стані, його відвезли до лікарні з переохолодженням.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...