"Любов до України по ДНК не визначається": Українці відповіли голлівудській "зірці"

Народжена в Бердянську зірка кіно напередодні 75-річчя Перемоги написала, що зробила тест ДНК, який показав відсутність у неї "української крові".

Зірка кіно з українського Бердянська Ольга Куриленко втратила велике число підписників в Instagram після того, як написала, що вона слов'янка, а не українка. Крім того, Куриленко і далі "підлила масла у вогонь" при спілкуванні з підписниками, заявивши, що якийсь тест ДНК показав, що української крові в ній немає взагалі, передають Патріоти України.Історія з постом Куриленко викликала великий ажіотаж не тільки в Instagram, але і в мережі в цілому.

"Українській" актрисі вирішили відповісти підписники у Facebook. Люди відзначили, що висловлювання про "ДНК-тести", за якими нібито можна визначити національність, явно характеризують Куриленко, як людину, м'яко кажучи, "не дуже розумну".

Але найбільше користувачів обурив сам факт відхрещування від своєї батьківщини. У безлічі коментарів підписники різко охарактеризували Куриленко як "манкурта" і були обурені тим, що дискусія про ставлення до Дня Перемоги змусила Куриленко відректися від своїх коренів. "Манкурти, які відхрещуються від коріння предків. Зміни прізвище, "Що є, що немає! Якось однаково! Навіть трохи легше без неї Україна живе !!!!!!!!!!!", "Проживемо якось без неї таких потрібно викидати з України і подалі !!!""А для чого нам така українка??!! Була Україна і буде, таких як вона скоро забувають", "Ти що геть з **** ла, відректись від рідної України ... яка ганьба", - пишуть українці на адресу Куриленко.

Варто сказати, що Ольга Куриленко стала відома як актриса завдяки ролям в декількох касових фільмах, в тому числі вона грала "дівчину Джеймса Бонда" в одному з фільмів про агента 007. Актрису знімають, крім усього іншого, ще й в розрахунку на збільшення глядацької аудиторії фільмів за рахунок глядачів з пострадянських країн, в тому числі і з України. Продюсери розраховують на так званий "ефект земляцтва". Однак своїми висловлюваннями Куриленко може звести цей ефект нанівець, і нашкодити своїй кар'єрі.

Українці радять Куриленко думати над своїми висловлюваннями і нагадують, історія знає багато випадків, коли людей, які відреклися від своєї нації, свого коріння, перестають поважати, причому всюди. Незалежно від їх титулів, і досягнень. І доля у таких - сумна.

Актрисі нагадали, що батьківщина у людини - одна, і можна дотримуватися яких завгодно поглядів, але ставлення до місця, де народився, - один з головних маркерів, на підставі якого судять про людину. І зрадників не люблять ніде.

Більш того, в коментарях зустрічалися і такі підписники, хто прямо заявляв - вони пишаються тим, що живуть в Україні, вважають себе українцями навіть не дивлячись на те, що спочатку народилися в іншій державі. "Коли-небудь буде соромно за ці слова!!!" "Що за маячня ??? Тест ДНК або крові на національність??? Це визначає те місце, де народився, і твої коріння в першу чергу. А прізвище Куриленко, напевно французька або російська?", "Твоє прізвище українське и твої предки мабуть в могилі перекинулися !!". "Я росіянин за татом, мама українка, народилася в Росії, сам я громадянин України і цим пишаюся. Так хто я по ДНК?", "Любов до України треба не робити ДНК, а Україну треба відчувати серцем, душею, кому не подобається скатертиною дорога", "Я татарин, але я громадянин України", "У мені ні краплі української крові, я це знаю без тесту, але Україна люблю ", "Не українка? Так чого прізвище українське", - відповіли українці в коментарях у Facebook.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...