Любов зла..: Через три дні після весілля індонезієць виявив, що одружився на ... чоловікові (фото, відео)

Мух закохався з першого погляду, знайшовши Міту «красивою і граціозною».

31-річний житель Індонезії на ім'я Мух познайомився в соцмережі Facebook з дівчиною на ім'я Міта. Вони почали листуватися, а потім зустрілися особисто, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Мух закохався з першого погляду, знайшовши Міту «красивою і граціозною». Уже через близько місяця після знайомства він зробив їй пропозицію руки і серця, яка було негайно прийнята. Батьки жениха за традицією доставили в будинок Міти солідний за місцевими мірками викуп за наречену - 20 мільйонів рупій (Близько 1430 доларів).

Пара зіграла весілля 2 червня в місті Кедірі. 25-річна Міта на церемонії була з обличчям, закритим покривалом, проте гості визнали її дуже милою. Ніхто нічого не запідозрив.В першу шлюбну ніч молода дружина відмовилася виконувати свої подружні обов'язки. Мух не дуже засмутився, вважаючи, що це звичайна справа, і що в коханій говорить її дівоча сором'язливість. Однак, коли це повторилася на другу, а потім і на третю ніч, чоловік відчув недобре.
Міта тим часом втекла з дому. Мух, намагаючись повернути дружину, почав наводити довідки і, розшукавши її адресу, з'ясував, що насправді там зареєстрований чоловік на ім'я Міт. Подальше розслідування показало, що Міта і Міт були однією й тією ж особою.

Як пише видання Indozone, серце індонезійця було розбите. Він подав на розлучення і поскаржився в поліцію. Фальшиву дружину заарештували.

Шлюб Муха і Міти, який тривав три доби, став найкоротшим в історії провінції.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...