Любов зла..: Дівчина вийшла заміж за дідуся, старшого за неї на 56 років (фото, відео)

Широкого розголосу в західній пресі отримала незвичайна історія кохання двох жителів Індонезії.

27-річна дівчина на ім'я Нураені вийшла заміж за 83-річного шамана Судірго з провінції Центральна Ява, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Познайомилися вони близько місяця тому - в липні цього року. Нураені прибула до шамана і цілителя разом зі своїми батька, які шукали у нього поради в зв'язку з депресією дочки. І Нураені, миттю вилікуватися від депресії, вразила любов з першого погляду.

Індонезійка почала шукати привід, щоб зайвий раз відвідати Судірго, запрошувала його в гості. А потім, як пише Mothership, сама зробила йому пропозицію руки і серця. І той його прийняв, хоча зізнався, що спочатку не розраховував на романтичні відносини через 56-річну різницю у віці.
Весілля зіграли в традиційному національному стилі. Для того, щоб одружитися, нареченому-дідусеві і нареченій-дівчині було потрібне благословення їх сімей. Родичі дівчини погодилися на цей шлюб на подив легко, чого вона навіть не очікувала. А ось рідні Судірго, у якого є вже вісім онуків, не відразу зважилися схвалити цей союз. Діти шамана (найстаршій з яких 51 рік) хотіли знати, чому молода жінка не вибрала собі в чоловіки когось більш підходящого за віком. Однак та зуміла їх переконати в щирості своїх почуттів, що Судірго - єдиний, призначений самою долею звужений і що її не цікавлять його слава і гроші.
Для Нураені це перший шлюб. Для Судірго - четвертий.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...