Любов зла..: Курортний роман обернувся для відпочиваючого втратою дорогого iPhone

Прогулюючись по набережній курортного селища Залізний Порт, місцевий юнак зустрів у кафе веселу і завзяту дівчину. Вона також проявила інтерес до залицяльника і вже незабаром охоче обіймалася з ним і цілувалася.

У повному захваті від поспішного роману палкий закоханий неохоче попрощався з дамою, коли та почала збиратися йти. І тут же став мріяти про нову зустріч. Але мрії розвіялися як дим, коли селянин виявив: на побаченні у нього зник дорогущий iPhone сьомого покоління, передають Патріоти України з посиланням на Херсон Daily.

Про це та про красиву незнайомку він повідав оперативникам з тутешньої поліцейської станції. А ті по записах з камер відеоспостереження відстежили, що фатальна красуня є приїжджої з Дніпропетровської області і знімає кімнату в одному з селищних міні-пансіонатів.

30 серпня там знайшли і крадений iPhone. Дівчина зізналася, що при зустрічі з романтичним юнаком їй відразу сподобався ... не він, а його гаджет. Ось курортниця і допустила хлопця ближче до тіла, щоб в зручний момент тихенько витягнути цінну річ з кишені. І привласнити iPhone так, щоб неуважний кавалер ні про що не здогадався.

Однак співробітники служби кримінальної поліції були більш догадливими. І зібрали докази провини цинічної злодійки, яка з пляжного піску переміститься на лаву підсудних.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...