Любов зла..: Німкеня планує вийти заміж за Boeing, в який закохана вже 6 років

30-річна продавчиня Мішель Кобке з Німеччини стверджує, що вже шість років кохає літак Boeing 737 із аеропорту Берлін-Тегель.

Як повідомляє The Mirror, Кобке називає Boeing «коханням свого життя», передають Патріоти України.

За словами дівчини, найбільше її в літаку приваблюють його крила й реактивні двигуни. Кобке називає Boeing словом «Schatz», що перекладається з німецької як «любий».

Уперше дівчина побачила літак у 2014 році через вікно аеропорту — й одразу закохалася в нього. Лише в 2019-му їй вдалося побачити його особисто, а одного разу — навіть поцілувати в обшивку. Тепер Кобке планує побачитися з Boeing в Амстердамі у березні 2020 року.

Друзі та сім’я Мішель прийняли тягу дівчини до літака, однак самі не хочуть брати участі ані в їхньому весіллі, ані в їхніх відносинах. Сама ж Кобке говорить, що хоче в майбутньому жити з Boeing в ангарі, який буде для них «домом». «Я планую колись переїхати жити в ангар, а моя найбільша мрія — бути із Schatz і жити з ним. Я також хочу вийти за нього заміж в ангарі й проводити з ним цілі вечори», — говорить дівчина.

Поки ж Кобке тримає вдома частини Boeing, із якими навіть спить в одному ліжку.

Сексуальний чи романтичний потяг людини до конкретного неживого предмета чи предметів називається об’єктофілією. Для деяких об’єктофілів романтичні відносини з іншими людьми можуть бути просто неможливими. Науковці вважають, що об’єктофіли вірять в анімізм — тобто вважають, що неживі об’єкти мають душу, розум, почуття і здатні спілкуватися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...