Любов зла..: Росіянка передумала повертати собі чоловіка через фалоімітатор

Завдяки фалоімітатору Марія зрозуміла, що чоловік не вартий її страждань, і повертати його не потрібно.

Мешканка Санкт-Петербурга захотіла стягнути мільйон рублів з ворожки, яка не змогла повернути їй кинувшого її чоловіка. Про це повідомила об'єднана прес-служба судів міста в Telegram-каналі, передають Патріоти України.

У березні 2020 роки від Марії пішов чоловік. Через два місяці росіянка звернулася до ворожки Алли, яка пообіцяла їй повернути чоловіка за 50 тисяч рублів. Алла запевнила, що чоловік повернеться до Марії через два тижні, якщо вона буде виконувати спеціальний ритуал. Щовечора кинута дружина повинна була запалювати дві свічки і зрушувати і розсовувати їх, представляючи чоловіка поруч. На столі поруч з його фотографією слід покласти фалоімітатор. Після цього Марія повинна була взяти його і «виконати деякі вправи інтимного характеру».
Однак чоловік до Марії не повернувся. Вона подала на ворожку в суд з вимогою повернути їй 50 тисяч рублів і відшкодувати моральну шкоду в розмірі одного мільйона рублів. Як з'ясувалося, Марія не виконувала другу частину ритуалу з фалоімітатором, тому що у неї його не було. Вона попросила відкласти процес, вирішивши дати шанс ворожці.

На наступному судовому засіданні Марія відмовилася від позову. Вона пояснила, що чоловік до неї так і не повернувся, але вона вдячна ворожці за другу частину ритуалу. Завдяки фалоімітатору Марія зрозуміла, що чоловік не вартий її страждань, і повертати його не потрібно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...