Любить жінок і алкоголь: Сестра Сенцова зробила відверте зізнання

Каплан визнала, що сидить на антидепресантах через важку депресію.

Наталія Каплан

Сестра колишнього в'язня Кремля Олега Сенцова Наталія Каплан зізналася, що має проблеми з алкоголем, а також є лесбіянкою. Відвертий пост вона опублікувала на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"У мене клінічна депресія і проблеми з алкоголем (п'ю приблизно двічі на тиждень, напиваюся в г*вно десь раз на місяць). Я сиджу на двох антидепрессантах, один не допомагав, депресія важка. Я лесбіянка і цього ніколи не приховувала, хоча і не афішувала. Я не ходжу на ЛГБТ-заходи, я боюся стати настільки відкритою. Я намагалася бути відкритою, але натикалася на фрази чоловіків "просто мужика нормального не було", – написала вона.

Каплан також додала, що любить самотність, не хоче дітей і розкрила таємницю свого справжнього прізвища. "Я не Каплан. Моє справжнє прізвище – Кочнєва, хоча з народження моє прізвище Чіклімова, а історично я мала бути Ісакіна, просто дід переховувався від репресій і вкрав паспорт якогось Кочнєва", – розповіла журналістка.

"Я сповідую принцип Гемінґвея: пиши п'яним, редагуй тверезим. Так я написала свою першу книгу, яку соромлюся опублікувати. П'яні пости у ФБ я не редагую, просто видаляю. У мене дуже мало друзів, але це найближчі мені люди, ближчі за родичів. Я їх так люблю, що життя за них віддам", – продовжила Каплан.

Також вона повідомила, що через затяжну депресію могла не вставати з-під ковдри по два місяці. "Я два роки в депресії і ніяк не могла знайти нормального психіатра й психолога. У підсумку знайшла. Досвід був сумний: одна мене використовувала як сестру Сенцова (всім тринділа, що я в неї), інша – гомофобка, від третьої жодної користі. І щоразу я всім цим дуже сильно переймалася", – розповіла сестра Сенцова.

Вона також зізналася, що сумує за своїм померлим собакою. "Я ненавиджу запах квітів, вони асоціюються зі смертю моєї мами, їх тоді було так багато, що в одну кімнату не вмістилися. Тому я прошу на свята мені дарувати кульки, а не квіти. Дивлячись на Олега Сенцова, мені часто прикро: він їздить по світу й виставляє фотки, я в поїздках не бачила нічого, рекорд – 17 зустрічей за день і понад 40 інтерв'ю на день", – написала Каплан.

Крім того, дівчина поділилася, що в Україні її сприймають як сестру Сенцова, що не дає їй реалізуватися як журналістці. "У Росії я була найкращою журналісткою на тоді ще нормальному "Рен ТВ", а тут я не справляюся, я це розумію, і роботодавці це розуміють, просто в обличчя не говорять. Я хочу повернутися в документалку, але тут немає наукпоп-проєктів, який мені так подобався, а знімати щось своє немає ідей і, головне, камери, яку я продала перед еміграцією", – написала Каплан.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...