"Людей дістало...": Ексватажок терористів "ДНР" розповів про стихійний страйк на заводі "Силур"

У непідконтрольному українському уряду Харцизьку, що в Донецькій області, на сталеканатному заводі «Силур» 25 листопада стався стихійний страйк.

Про це повідомив член незаконного збройного формування «Восток» Олександр Ходаковський в своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

«Людей дістало ставлення нових "власників", а останньою краплею стало те, що з і так небагатої зарплати виплатили тільки двадцять відсотків. Працівники задавали питання: як жити на ці гроші?» - розповів Ходаковський.

Терорист розповів, що проблеми у заводу почалися після передачі підприємства «від держави до приватних рук». «Тут застосовується нескладна схема: в Росії розміщена фірма-прокладка, на якій осідає прибуток, а на територію заводиться тільки мінімум грошей», - підкреслив представник НВФ.

За словами Ходарковского, добре, що «влада» "ДНР" не придушувала протест, а «надала найманому працівнику з'ясовувати стосунки з наймачем самостійно». «Погано те, що "держава" своїм недоконтролем сама і підштовхнула людей до проведення акції», - вважає він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...