Людей евакуюють: На Росії - загроза цунамі після потужного землетрусу (відео)

Землетрус стався 25 березня в Сахалінській області.

У Сахалінській області Росії стався потужний землетрус, була оголошена тривога цунамі. Людей терміново евакуювали на височину, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Землетрус стався 25 березня о 13:49 за місцевим часом (04:49 за Києвом). Епіцентр знаходився в 226 кілометрах від Північно-Курильська. В місті є руйнування. За попередніми даними, одна людина загинула.

Остаточна магнітуда землетрусу встановлена на рівні 7,3 бала. У Північно-Курильску жителі відчули підземні поштовхи силою 5-6 балів, в Південно-Курильску (південні Курили) – в 3 бали.

У Північно-Курильску (острів Парамушир) була оголошена загроза цунамі. Висота перших хвиль склала 0,5 метра. Було евакуйовано близько 400 осіб. Людей вивели на височину. За словами місцевих жителів, найближчим часом очікується велика хвиля з боку океану.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...