Людство зможе повернутися до нормального перебігу життя: Білл Гейтс назвав єдиний спосіб зупинити коронавірус

Білл Гейтс разом зі своєю дружиною Меліндою очолює благодійний фонд, який спонсорує Всесвітню організацію охорони здоров'я і виділяв сотні мільйонів доларів на боротьбу з COVID-19 і розробку вакцини.

Людство зможе повернутися до нормального перебігу життя тільки при наявності доступної і суперефективної вакцини від коронавіруса. Про це заявив мільярдер і засновник Microsoft Білл Гейтс з ефірі телеканалу NBC, передають Патріоти України.

Гейтсу задали питання, що потрібно людству для повного подолання наслідків пандемії COVID-19. "Єдиним шляхом для повернення людей до нормального русла життя є отримання суперефективної і доступної вакцини", - відповів Гейтс.

За його словами, масова вакцинація громадян дозволить припинити поширення коронавируса і в кінцевому рахунку покінчити з ним.

Білл Гейтс разом зі своєю дружиною Меліндою очолює благодійний фонд, який спонсорує Всесвітню організацію охорони здоров'я і виділяв сотні мільйонів доларів на боротьбу з COVID-19 і розробку вакцини.

У квітні Гейтс заявляв, що на повернення світу до нормального життя піде один-два роки. У липні він висловив упевненість, що людство зможе перемогти коронавірус, але зазначив, що це вийде зробити тільки якщо ліки від хвороби стане загальнодоступним.
У вересні засновник Microsoft повідомив, що пандемія при оптимістичному варіанті розвитку закінчиться в 2022 році. Він зазначив, що США зможуть повернутися до звичного життя раніше - влітку 2021 року - за рахунок прогресу в розробці вакцини від COVID-19. При цьому він висловив жаль, що країна не докладає зусиль для поширення препарату в менш багатих державах.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...