"Люди, допоможіть!": У миколаївську спортшколу через паркан заліз голий чоловік (відео)

Інцидент стався прямо під час проведення змагань з тенісу.

У дитячу спортивну школу Миколаєва заліз голий чоловік. Про це повідомляють в соцмережі Instagram, передають Патріоти України.

"Дитячі змагання з тенісу почалися з випадання цього "пташеня" через огорожу спортшколи з криками "Лююююди, допоможіть!". Поки їхала поліція - прикрили його ганчіркою. Пізніше він показав, що його речі знаходяться на березі", - написано в описі до відео.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...