"Люди все бачать і все розуміють": Зеленський закликав громадян "зробити їх іще раз" (відео)

​Президент України Володимир Зеленський подякував Верховній Раді за те, що підтвердили правильність рішення про розпуск парламенту.

«Президент повинен бути об'єктивним. Тому, коли є за що - потрібно хвалити. Я хочу похвалити і від чистого серця сказати нашій Верховній Раді велике спасибі. Здивовані? Я поясню. Після розпуску парламенту в мене були думки, а раптом я помилився, може я даремно їх розпустив. Може депутати готові працювати і приймати важливі рішення? Що зробили депутати за ці дні? Залишили мажоритарку, залишили недоторканність, залишили старих міністрів, залишили старих силовиків на посадах, залишили можливість не відповідати за незаконне збагачення. Як багато вони залишили наступним поколінням, своїм дітям і онукам. Дякую!», - сказав Зеленський, передають Патріоти України.

Президент подякував народним обранцям за те, що вони вірні собі. «Спасибі, що своєю плідною шляхом доводите всій країні - рішення про розпуск Ради було правильним. Спасибі, що перед парламентськими виборами не вводите народ в оману, не намагаєтеся сподобатися виборцям, а залишаєтеся собою. Чи продовжуєте прогулювати і кнопкодавити. Доводити всі ті гарячі слова, які вам адресують громадяни. Вони всі заслужені. Рівень вашої підтримки був 4 відсотки. Спасибі, що не зупиняєтеся і продовжуєте пробивати дно. Люди все бачать і все розуміють. 21 липня вони все це оцінять. Обов'язково. Зробимо їх ще раз», - заявив президент.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...