Логотип російського футбольного клубу порівняли з п'яним Ху*лом

Перемогу в своєрідному хіт-параді логотипів здобув "Мюнхен-1860" (Німеччина).

Авторитетний спортивний журнал FourFourTwo представив рейтинг 100 найкращих логотипів футбольних клубів, передають Патріоти України.

Російський футбольний клуб ЦСКА посiв 32-ге місце, а автори, намагаючись описати зображення, використовували порівняння з президентом РФ.

Логотип ЦСКА

"Лого такий же російський, як Володимир Путін, який п'є горілку в хутряній шапці. Кирилиця й квадратний вид знака ЦСКА були введені в 2003 році, а в 2008-му він був оновлений знову, щоб бути більшим, сміливішим і яскравішим. ЦСКА починав як армійська команда з типово стриманим логотипом, а в 1923 році додав червону зірку. З роками він еволюціонував і ставав яскравішим, додавалися нові елементи з вінками з листя, стрічками і футбольним м'ячем у стилі 1970-х", – йдеться в статті.

Перемогу в своєрідному хіт-параді здобув "Мюнхен-1860" (Німеччина). Друге місце посів шотландський "Абердін" (Шотландія). Замкнув трійку найкращих "Мілан" (Італія). Українських клубів у рейтингу не було.

Мілан
Абердін

Мюнхен-1860

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...