Ломаченко - Лопес: Український боксер проводив поєдинок з травмою

Батько і тренер Ломаченка хотів перенести бій.

Екс-чемпіон світу Василь Ломаченко проводив бій проти американця Теофімо Лопеса з травмою плеча. Про це повідомив промоутер Ломаченко Егіс Клімас, якого цитує ESPN, передають Патріоти України.

"Коли Ломаченко прибув до США готуватися до бою, він сказав, що в Україні відчував різкий біль у правому плечі. Ми направили його на обстеження до лікаря, був втрачений тиждень тренувань - а саме спарингів. Доктор заборонив йому багато працювати протягом тижня після уколу", - сказав Клімас.

За його словами, команда Ломаченка попередила Добровільну антидопінгову асоціацію та Атлетичну комісію штату Невада.

Клімас підкреслив, що кілька тижнів потому біль посилився під час спарингу. Українському боксеру зробили ще одну ін'єкцію, а його батько і тренер Анатолій "хотів перенести бій".

За словами менеджера, Ломаченко сказав, що не відмовиться від бою, і навіть дав зрозуміти команді, що якщо він не зможе вийти на ринг, то завершить кар'єру.

"Ми не хочемо, щоб це виглядало як пошук виправдань або ще щось. Якщо це можливо, ми б хотіли провести реванш", - додав Клімас.

Доктор Ніл Ельаттраче розповів sports.yahoo.com, що лікував плече Ломаченка за шість тижнів до бою. За його словами, боксер травмував обертаючу манжету, а також кістку в місці її прикріплення до плеча.

"Він говорив, що міг нормально тренуватися, але це продовжувало завдавати йому болю під час бою. Ми прооперували його ввечері 20 жовтня".

За словами Ельаттраче, з поверненням на ринг у Ломаченка не повинно виникнути проблеми.

Зазначимо, що Ломаченко вже переносив операцію на правому плечі в 2018 році.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...