"Ломаченко дурень, але Україна винна, що він став дурнем проросійським", - Гай

Більшість українців зраділи такому результату бою за звання абсолютного чемпіона світу.

Українська держава сама винна в тому, що провідні спортсмени підпадають під вплив російської пропаганди. Таку думку на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook висловив ветеран АТО, журналіст і військовий експерт Мирослав Гай, коментуючи поразку Василя Ломаченка від Теофімо Лопеса, передають Патріоти України.

Він також зазначив, що більшість українців зраділи такому результату бою за звання абсолютного чемпіона світу. "Більшість радіють поразці Ломаченка, незалежно від політичних позицій. Є окремі маргінали, які обурюються такою реакцією суспільства, їх логіка зрозуміла, але вони не розуміють логіки країни. На жаль, я теж маргінал. Я теж засмучений... Засмучений, що Україна не зробила нічого, щоб протидіяти солодким пропозиціям Кремля для українських спортсменів і спортивних асоціацій України. Ломаченко дурень, але українська держава винна, що він став дурнем проросійським", – написав Гай.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...