Ловлять руками і викидають у вікно: На Волині школа потрапила у скандал через мишей (відео)

Як "заспокоює" директор навчального закладу: "без мишей цьогоріч неможливо, адже 2020 рік, – рік миші"...

Школа №3 міста Луцька потрапила в скандал, тому що в навчальному закладі завелися миші. Як йдеться в сюжеті місцевого ТРК "Аверс", гризуни навіть залізають школярам у портфелі. А діти ловлять їх руками і викидають у вікно, передають Патріоти України.

Миша залізла в портфель учню

У соцмережах учні активно поширюють знятих на відео мишей, які бігають кабінетами. Діти також зазначали, що через "нових жителів" часто зриваються уроки.

Директор школи Віктор Савчук заявив, що всіх гризунів вже виловили. Проте йдеться тільки про тих, яких бачили на уроках у школярів. Повної дератизації приміщень поки ніхто не збирається робити. "Без мишей цьогоріч неможливо, адже 2020 рік, відповідно до східного гороскопу, – рік миші. Зрозуміло, що це все жарти. Коли виявили цю ситуацію, то виловили їх", – зазначив директор.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...