Луческу розповів, як подав у відставку з посади головного тренера "Динамо"

Мірчу переконали не йти з поста через декілька днів після призначення.

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу зізнався, що був близьким до того, щоб відмовитися від роботи в команді, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Румунський фахівець заявив, що спочатку не знав про серйозну неприязнь із боку фанатів. Коли він почув про це, то хотів відмовитися, але його переконали не йти з поста тренера через декілька днів після призначення.

"Я подав у відставку, оскільки не хотів сидіти на тренерській лаві, якщо мене не приймають. Це не заради грошей, а заради мого життя. Я здатний ще на багато речей у футболі, тому вирішив повернутися. Президент зателефонував і попросив мене допомогти, але я не знав, що фанати були проти. Тієї миті я хотів відмовитися, але мене покликали назад, і я повернувся. Ми виграли Суперкубок України, вийшли в груповий етап Ліги чемпіонів, але ми ще не піднялися на той рівень, щоб бути конкурентоспроможними", – цитує слова Луческу видання TuttoMercatoWeb.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...