Лукашенко отримав від Ху*ла нові керовані ракети

Ракети призначені для враження усіх типів бронетехніки, зокрема з наявним активним захистом.

В рамках військово-технічної співпраці з Росією Збройні сили Білорусі отримали першу партію керованих ракет 9М120 "Атака", передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Республіки Білорусь.

Зазначається, що керовані ракети з кумулятивною бойовою частиною 9М120 можуть застосовуватись з наземних та повітряних носіїв. Вони призначені для враження усіх типів бронетехніки, зокрема з наявним активним захистом.

Саме за рахунок цих ракет армія Білорусі планує повністю оновити арсенал даного типу озброєння.

Також ракета випускається з фугасною бойовою частиною (індекс 9М120Ф). Вона призначена для знищення вогневих точок та оборонних споруд, а також легкоброньованої техніки та живої сили.

У серпні 2020 року Москва і Мінськ домовилися про постачання в Білорусь кількох типів військової техніки.

Повідомляється, що підписано низку взаємовигідних контрактів на поставку, ремонт та обслуговування продукції військового призначення для потреб Збройних сил.

Основними з яких стали: контракт на поставку двох батальйонних комплектів БТР-82А виробництва ПАТ "Арзамаський машинобудівний завод" і контракт на поставку першої партії з чотирьох вертольотів Мі-35М.

Також підписано план взаємодії з ВАТ "Концерн ВКО "Алмаз-Антей" на 2021-2025 роки з питань поставки сучасних зразків систем протиповітряної оборони до 2025 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...