Лукашенко погрожував США збройним втручанням Москви

В суботу, 24 жовтня 2020 року, відбулася розмова державного секретаря Сполучених Штатів Америки, ексголови Центрального розвідувального управління Майка Помпео з самопроголошеним главою Білорусі Олександром Лукашенком.

Як зазначають у Мінську, бесіда тривала півгодини, а її ініціатором був офіційний Вашингтон, передають Патріоти України.

При цьому Лукашенко вкотре наголосив, що Росія є його "головним союзником". "Росія не втручається у внутрішні справи Білорусі. При цьому країни готові спільно реагувати на виникаючі зовнішні загрози. Зокрема, відповідно до договору в рамках ОДКБ - щодо захисту загального простору - в разі зовнішньої агресії з боку Польщі, Литви чи інших країн - Білорусь і Росія будуть змушені реагувати", - наводить слова Лукашенка Телеграм-канал його пресслужби Пулпервого.

Своєю чергою Помпео зазначив, що ані від НАТО, ані від Польщі і Литви подібної загрози не варто побоюватися, оскільки її не існує.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...