Лузер дня: Британець за одну поїздку в Індію заразився коронавірусом, малярією, лихоманкою денге і був укушений коброю

Чоловік вважає, що залишився живим після всіх колотнеч завдяки своєму доброму серцю.

Співробітник благодійної організації з Великобританії Ян Джонс відправився в поїздку в Індію. Там він пережив зараження коронавірусом, лихоманку денге і малярію, а зараз одужує після укусу отруйної кобри в Джодхпурі (штат Раджастан). Про це повідомляє індійське видання The Indian Express, передають Патріоти України.

Уродженець острова Уайт, Джонс був госпіталізований в місцеву лікарню після того, як минулого тижня його вкусила індійська чорна королівська кобра в селі неподалік від міста Джодхпур. У чоловіка проявилися типові симптоми отруєння зміїною отрутою: втрата гостроти зору і труднощі при ходьбі. Лікарі запевнили, що з часом вони пройдуть. "Джонс звернувся до нас минулого тижня після укусу змії в селі. Спочатку ми підозрювали, що він по другому колу заразився коронавірусом, але його тест виявився негативним", - сказав доктор Абішек Татер.
Джонс сам колишній медичний працівник. Він прибув до Індії, щоб налагодити роботу благодійної соціальної ініціативи на підтримку традиційних ремісників в Раджастані. Він оселився в приміщенні складу цієї організації, щоб бути ближче до людей, яких він підтримує. На території складу його і вкусила кобра.
Сім'я Джонса оголосила в інтернеті збір коштів на його лікування. Уже вдалося зібрати понад 12 000 фунтів стерлінгів. "Папа - боєць. Під час свого перебування в Індії він вже страждав від малярії, лихоманки денге і Covid-19", - сказав його син Себ Джонс.
Сам же Ян вважає, що залишився живим після всіх колотнеч завдяки своєму доброму серцю.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...